Välkommen till föreningen för Medborgarperspektiv.

 

Följ vår politiska blogg: Medborgarpolitik.nu och kommentera gärna inläggen. Vi vill ha debatt!

På WikiPolitik hittar man fakta för samhällsdebatten.

Länkar till läsvärda artiklar finns på Lästips.

 

Den ideella föreningen bildades 2018 under namnet Föreningen för Medborgarjournalism av en grupp medborgare som tröttnat på gammelmedia och dess politiskt korrekta (PK) journalistik. Under aug 2020 bytte vi namn till Föreningen för Medborgarperspektiv, som bättre återspeglar bredden av vår verksamhet.

Föreningens medlemmar har bl.a. utvecklat och driver dessutom sajten Lästips, som dels publicerar länkar till intressanta och relevanta artiklar med ett innehåll som ligger utanför åsiktskorridoren, dels har en förteckning med korta beskrivningar över mer än 200 bloggare och andra sajter som återspeglar verkligheten och som är kritiska mot etablissemanget, identitetspolitiken och globalismen. Lästips har också en egen blogg som är öppen även för externa skribenter.

Föreningen för Medborgarperspektiv.se är redo att växa och söker fler aktiva medlemmar för att kunna förverkliga de höga ambitionerna att få Nya Media att bli förstahandsvalet för alla svenskar.

De seriösa Nya Medierna (även kallade alternativa media) vill visa den sanna verkligheten och föra fram korrekta fakta som inte filtrerats av det vänsterperspektiv som etablerade medier vanligen har.

Välkommen att jobba med oss! Kontakta ordförande Åke Thunström, se flik Om oss, och ge en kort presentation av dig själv.

Donationer och gåvor
Utifrån föreningens uppgift söker vi även mecenater som kan hjälpa oss och och framförallt Nya Media att värna yttrandefriheten och samhällsdebatten i ett land som slirar på dessa demokratiska fundamenta. Nya medias demokratiska vakthållning är oerhört viktig. Kontakta ordföranden Åke Thunström, se flik Om oss. Anonymitet utlovas.

Även små donationer är välkomna, särskilt om de blir många. Stöd verksamheten genom en donation via MediaLinq. Även små belopp från 1 kr är välkomna då donationer via MediaLinq inte har bankavgifter utan 100 donationer à 1 kr är för mottagaren lika mycket värda som 1 donation à 100 kr. Klicka på något belopp i knappen och du kommer till en sida där du kan bekräfta donationen med ett klick eller ändra beloppet. Därefter kommer du tillbaka till denna sida.

Inalles är vi 20-talet personer som i varierande grad utifrån individuella förutsättningar jobbar ideellt och operativt för föreningens ändamål att främja yttrandefriheten och en allsidig och saklig samhällsdebatt. Det är mycket som inte får sägas i Sverige. Under fliken Oss ser du vilka vi är. Erfarenheterna spänner över juridik, ekonomi, teknik, marknadsföring, vård, säkerhet, företagsledning och författande.
Nya medlemmar är mycket välkomna och behövs för att alla våra ambitioner ska bli verklighet så fort som möjligt.

Se vår inbjudan